Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0.00 лв.

No products in the cart.

Акумулаторен тример Гардена EasyCut 23/18V P4A (14700-20) Комплект готов за употреба

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Мощен и лек тример, регулиращ се според вашите нужди

Лесно и безжично подрязване на тревни площи: Акумулаторният тример EasyCut 23 / 18 V P4A прави възможно оформяне на тревната площ. Дори на местата, които обикновено се достигат трудно! EasyCut 23 / 18 V P4A е лек, като в изправено положение използването на устройството удобно. Можете да използвате безжичния тример за дълго време, без да се почувствате изморени. Тримерът EasyCut 23 / 18 V P4A е съвместима с всички батерии от алианса 18 V FOR ALL ALLIANCE. В зависимост от използваната акумулаторна батерия, изделието може да достигне максимално време за работа на батерия до 135 минути и да реже до 3375 m тревна площ за всеки период на работа.
След бърз и лесен монтаж EasyCut 23 / 18 V P4A може да се използва веднага. Преди да започнете пригодете лесно безжичния тример към своите нужди – дръжката може да се регулира, както и телескопичния вал. По този начин, можете да стоите в изправено и отпуснато положение, докато подрязвате растителността.
Искате ли да режете препятствията отдолу? Просто наклонете главата на тримера. Докато използвате тримера, на индикатора на състоянието на дръжката винаги ще се показва състоянието на заряда. Не се тревожете за растителността, която расте в цветната леха в края на тревната площ. Изтеглящият се и свалящ се предпазител осигурява добрата защита на цветята и храстите.

Акумулаторният тример GARDENA EasyCut 23 / 18 V P4A solo се доставя без акумулаторна батерия и зарядно устройство. Той е съвместим с всички батерии за 18 V от алианса POWER FOR ALL, един от най-големите алианси на водещи производители на батерии от различни марки. Тези батерии могат да се използват за най-различни устройства за дома и градината. По този начин, пестите пари и запазвате гъвкавостта си! Страст, осигурявана от GARDENA – акумулаторно градинско оборудване, което ви дава свободата да създавате.

RotorCut, 18 V Li-Ion/2.0 Ah, 230 мм., 2,4 кг.

Характеристики за акумулаторен тример Гардена EasyCut 23/18V

Технически спецификации
Артикул № 14700-20
EAN-Code: 4078500054195
Оборудване
Брой батерии включени в комплекта 1
Предпазител на растения да
Данни за вибрациите и шума
Ниво на шума, гарантирано (LWA) 85 dB(A)
Налягане на шума, усещано от оператора 74 dB(A)
Вибрация (ah) Вибрация макс. ah 2.5 m/s²
Поръчки и доставка
 
Връщане и Размяна
Има няколко важни неща, които да имате предвид, когато се връща продукт който сте поръчали. Вие може да върнете нежеланата стока по куриер в рамките на 14 календарни дни от получаването на вашата покупка.
  • Имате 14 календарни дни да върнете продукт от датата на получаването му.
  • Само продукти поръчани директно от Нас.
  • Продуктът трябва да е със запазена и здрава оригинална опаковка и с всички оригинални принадлежности към него.
Изпратете стоката обратно към нас
Първо разпечатайте и изпратете тази форма за връщане: Бул. Сливница №92, 1360 София (България) Моля запомнете да гарантирате , че връщате стоката с оригиналната опаковка и всички допълнителни принадлежности към нея в неповредено и перфектно състояние. За повече информация вижте пълната ни информация за връщания и обмени.

Best 60's Husqvarna runner-up

Оле Петерсон от Стренгнес прави своя дебют в мотокроса на 17-годишна възраст, когато той се състезава в малкото шведско градче Сала. На 9 Май, 1954 Оле тръгва от дома си, за Сала върху камион, заедно с членове на клуба, седнал на товарната площ с брезент, покриваща замразени му тяло до неговата машина.

Related Products

Back to top