Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0.00 лв.

No products in the cart.

GARDENA дренажна помпа за мръсна вода 16000 9042-20

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Почувствайте силата на помпи GARDENA Потопяемата помпа Dirty Water 16000 от GARDENA, утвърдената марка за градини с над 40 години опит с помпи за отводняване, напояване и домашна употреба, е впечатляваща във всяко отношение. За пълно с вода мазе след наводнение или спукана тръба, потопяемата помпа е правилният избор за вас. Дори и когато строителни изкопи са пълни с мръсна вода след силен дъжд или вашето езеро в градината отново трябва да се източи, тя се оказва мощен инструмент за отстраняване на нежелана и замърсена вода. Тази привлекателна на вид и модерна помпа е много мощна и особено ефикасна, като моторът от 450 W осигурява висока ефективност и нисък разход на енергия. В комбинация с максимална дълбочина на потапяне до 7 m и налягане 0.7 bar, икономичната потопяема помпа за мръсна вода може да изпомпва до 16 000 литра вода на час. Помпата се справя с всякакви мръсни частици във водата с размер до 35 mm. Благодарение на иновативната технология за самозащита, потопяемата помпа Dirty Water 16000 на GARDENA остава абсолютно безопасна и стабилна по всяко време при работа. Това се дължи на интелигентния дизайн и на отличната изработка и качествени материали, включително тези от неръждаема стомана, както и на валовата система с керамично покритие и тройно уплътнение за дълъг живот. Ще се впечатлите от нейната гъвкавост и многофункционалност. Например, помпата може да се свърже директно с маркучи с различни диаметри като 25 (1″), 32 (1 ¼“) и 38 mm (1 ½“) с помощта на новата система на GARDENA за лесно свързване на маркучи, с която всичко може да се свърже с едно щракване. Предлаганите допълнително резбовани конектори G1″ или G1 ½” дават още повече възможности за свързване за ефикасна и безопасна работа на помпата. С потопяемата помпа Dirty Water 16000 на GARDENA, проблемите с източването на изкуствени езера или наводнени строителни изкопи най-накрая остават в миналото.

16000 л/ч, 0,7 bar, 450 W,  4 кг

Характеристики за Гардена 16000

Номинална мощност 450
Максимален дебит 16000 л/ч
Макс. височина на изхвърляне 7 м
Макс. налягане 0,7 бар
Макс. дълбочина на потапяне 6 м
Максимален размер на частиците 35 мм
Макс. температура на течността 35 ° С
Тегло 4 кг
Дължина на кабела 10 м
Тип захранващ кабел H07 RNF
Клас на ел. защита IP X8

 

Поръчки и доставка
 
Връщане и Размяна
Има няколко важни неща, които да имате предвид, когато се връща продукт който сте поръчали. Вие може да върнете нежеланата стока по куриер в рамките на 14 календарни дни от получаването на вашата покупка.
  • Имате 14 календарни дни да върнете продукт от датата на получаването му.
  • Само продукти поръчани директно от Нас.
  • Продуктът трябва да е със запазена и здрава оригинална опаковка и с всички оригинални принадлежности към него.
Изпратете стоката обратно към нас
Първо разпечатайте и изпратете тази форма за връщане: Бул. Сливница №92, 1360 София (България) Моля запомнете да гарантирате , че връщате стоката с оригиналната опаковка и всички допълнителни принадлежности към нея в неповредено и перфектно състояние. За повече информация вижте пълната ни информация за връщания и обмени.

Best 60's Husqvarna runner-up

Оле Петерсон от Стренгнес прави своя дебют в мотокроса на 17-годишна възраст, когато той се състезава в малкото шведско градче Сала. На 9 Май, 1954 Оле тръгва от дома си, за Сала върху камион, заедно с членове на клуба, седнал на товарната площ с брезент, покриваща замразени му тяло до неговата машина.

Related Products

Back to top