Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0.00 лв.

No products in the cart.

EGO POWER+ АКУМУЛАТОРЕН СНЕГОРИН 2-СТЕПЕНЕН КОМПЛЕКТ SNT2400E

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

  • Двустепенният снегорин SNT2400E-K2753 на EGO Power+  е предизвикателство за високия клас бензинови инструменти, но в същото време е едновременно тих и мощен. Акумулаторния заряд предполага, че инструмента винаги е в готовност за работа и не е труден за пускане.
  • Двете степени на снегорина повишават ефективността при почистването от сняг. Шнека събира снега в кух обем преди турбината, която на 2-ия етап помага той да бъде изхвърлен на разстояние до 15 метра.
  • Използват се 2 батерии, които осигуряват ефекта на Peak Power™ за по трудни задачи, гарантирайки че работата ще бъде свършена при всякакви условия.

Самостоятелното задвижване на колелата с променлива скорост осигурява комфорт за оператора, а задната скорост помага по-лесно измъкване от трудни места.

15 m, Двустепенна роторна система, 60 см, 68 kg

Характеристики за EGO power+ АКУМУЛАТОРЕН СНЕГОРИН  SNT2400E

Ширина на ротора 60см
Максимална височина на снежната покривка 50см
Самоход променлива скорост с движение напред и назад
Изхвърляне на снега Чрез подвижен улей на далечина до 15 метра. Улея се управлява от ръкохватката и може да се върти на 200 градуса.
Тегло 68 кг

 

Отзиви (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Поръчки и доставка
 
Връщане и Размяна
Има няколко важни неща, които да имате предвид, когато се връща продукт който сте поръчали. Вие може да върнете нежеланата стока по куриер в рамките на 14 календарни дни от получаването на вашата покупка.
  • Имате 14 календарни дни да върнете продукт от датата на получаването му.
  • Само продукти поръчани директно от Нас.
  • Продуктът трябва да е със запазена и здрава оригинална опаковка и с всички оригинални принадлежности към него.
Изпратете стоката обратно към нас
Първо разпечатайте и изпратете тази форма за връщане: Бул. Сливница №92, 1360 София (България) Моля запомнете да гарантирате , че връщате стоката с оригиналната опаковка и всички допълнителни принадлежности към нея в неповредено и перфектно състояние. За повече информация вижте пълната ни информация за връщания и обмени.

Best 60's Husqvarna runner-up

Оле Петерсон от Стренгнес прави своя дебют в мотокроса на 17-годишна възраст, когато той се състезава в малкото шведско градче Сала. На 9 Май, 1954 Оле тръгва от дома си, за Сала върху камион, заедно с членове на клуба, седнал на товарната площ с брезент, покриваща замразени му тяло до неговата машина.

Related Products

Back to top