Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0.00 лв.

No products in the cart.

GARDENA Акумулаторен тример ComfortCut Li-18/23 (14701-20) Комплект готов за употреба

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Мощен и лек тример, регулиращ се съвършено се според нуждите ви

Лесно и безжично подрязване на тревни площи: Акумулаторният тример ComfortCut 23 / 18 V P4A прави възможно оформяне на тревната площ. Дори на местата, които обикновено се достигат трудно! ComfortCut 23 / 18 V P4A е лек, което прави използването на тримера удобно. Можете да използвате безжичния тример за дълго време, без да се почувствате изморени. Тримерът ComfortCut 23 / 18 V P4A solo е съвместима с всички батерии от алианса 18 V FOR ALL ALLIANCE. В зависимост от използваната акумулаторна батерия, изделието може да достигне максимално време за работа на батерия до 135 минути и да реже до 3375 m тревна площ за всеки период на работа. След бърз и лесен монтаж ComfortCut 23 / 18 V P4A може да се използва веднага. Преди да започнете пригодете лесно безжичния тример към своите нужди – дръжката се регулира, а също така и телескопичния вал. По този начин, можете да останете в изправено и отпуснато положение, докато подрязвате растителността. По време на работа състоянието на заряда се показва винаги чрез светодиодния индикатор на дръжката.
Искате ли да режете препятствията отдолу? След това, просто променете ъгъла на наклон на главата на тримера. искате ли да режете по вертикални ръбове? Натиснете бутона и завъртете въртящата се глава в необходимото положение за подрязване на ръба. Не се тревожете за растителността, която расте в цветната леха в края на тревната площ. Изтеглящият се и свалящ се предпазител осигурява добрата защита на цветята и храстите. Акумулаторният тример GARDENA ComfortCut 23 / 18 V P4A solo се доставя без акумулаторна батерия и зарядно устройство. Той е съвместим с всички батерии за 18 V от алианса POWER FOR ALL, един от най-големите алианси на водещи производители на батерии от различни марки. Тези батерии могат да се използват за най-различни устройства за дома и градината. По този начин, пестите пари и запазвате гъвкавостта си! Страст, осигурявана от GARDENA – акумулаторно градинско оборудване, което ви дава свободата да създавате.

RotorCut, 18 V Li-Ion/2.5 Ah, 230 мм., 2,5 кг.

Характеристики за акумулаторен тример Гардена ComfortCut Li-18/23

Технически спецификации
Артикул № 14701-20
EAN-Code: 4078500054225
Оборудване
Брой батерии включени в комплекта 1
Предпазител на растения да
Данни за вибрациите и шума
Ниво на шума, гарантирано (LWA) 88 dB(A)
Налягане на шума, усещано от оператора 74 dB(A)
Вибрация (ah) Вибрация макс. ah 2.5 m/s²
Отзиви (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Поръчки и доставка
 
Връщане и Размяна
Има няколко важни неща, които да имате предвид, когато се връща продукт който сте поръчали. Вие може да върнете нежеланата стока по куриер в рамките на 14 календарни дни от получаването на вашата покупка.
  • Имате 14 календарни дни да върнете продукт от датата на получаването му.
  • Само продукти поръчани директно от Нас.
  • Продуктът трябва да е със запазена и здрава оригинална опаковка и с всички оригинални принадлежности към него.
Изпратете стоката обратно към нас
Първо разпечатайте и изпратете тази форма за връщане: Бул. Сливница №92, 1360 София (България) Моля запомнете да гарантирате , че връщате стоката с оригиналната опаковка и всички допълнителни принадлежности към нея в неповредено и перфектно състояние. За повече информация вижте пълната ни информация за връщания и обмени.

Best 60's Husqvarna runner-up

Оле Петерсон от Стренгнес прави своя дебют в мотокроса на 17-годишна възраст, когато той се състезава в малкото шведско градче Сала. На 9 Май, 1954 Оле тръгва от дома си, за Сала върху камион, заедно с членове на клуба, седнал на товарната площ с брезент, покриваща замразени му тяло до неговата машина.

Related Products

Back to top