Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0.00 лв.

No products in the cart.

GARDENA дренажна помпа за чиста вода 9000 9030-20

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Независимо дали изпомпвате варелите за дъждовна вода преди зимата или мазето при наводнение – ще почувствате силата на помпи GARDENA с помпата Clear Water 9000 от GARDENA. Тази високоефективна икономична потопяема помпа не е само изключително мощна, но и много ефективна. Моторът на помпата за отводняване е с мощност 300 W. С максимално налягане 0.6 bar и дълбочина на потапяне 6 m, тя може да изпомпва до 9000 литра вода на час. Предлага изсмукване от равна повърхност до 2 mm. Благодарение на своя интелигентен дизайн и технологии за самозащита, помпата работи безопасно и стабилно. След употреба, тя се почиства просто и лесно и е удобна за пренасяне с практичната дръжка. Регулируемият поплавъчен прекъсвач защитава помпата от опасната работа на сухо. Икономичната помпа от GARDENA предлага различни възможности за свързване за различни приложения с помощта на системата за лесно свързване на маркучи на GARDENA. Може да се свързват маркучи с диаметър 25 mm (1″) или 38 mm (1 ½“). В комбинацията с резбовия конектор G1″, помпата Clear Water 9000 става още по-универсална. Независимо дали като помпа за обезводняване, помпа за подпочвени води или помпа за вашия басейн – тази потопяема помпа с привлекателен външен вид предлага много възможни приложения във вашето мазе или градина. С над 40-годишния си опит с помпи за отводняване, напояване и домашна употреба, утвърденото високо качество на GARDENA и вниманието към детайлите в дизайна, наистина ще ви впечатли.

9000 л/ч, 0,6 bar, 300 W,  3,8 кг

Характеристики за Гардена  9000

Номинална мощност 300 W
Максимален дебит 9000 л/ч
Макс. височина на изхвърляне 6 м
Изпомпване на водата до 4 мм
Макс. налягане 0,6 бар
Макс. дълбочина на потапяне 6 м
Макс. дълбочина на самозасмукване 6 м
Максимален размер на частиците 5 мм
Макс. температура на течността 35 ° C
Тегло 3,8 кг
Дължина на кабела 10 м
Тип захранващ кабел H05 RNF
Клас на ел. защита IP X8
Поръчки и доставка
 
Връщане и Размяна
Има няколко важни неща, които да имате предвид, когато се връща продукт който сте поръчали. Вие може да върнете нежеланата стока по куриер в рамките на 14 календарни дни от получаването на вашата покупка.
  • Имате 14 календарни дни да върнете продукт от датата на получаването му.
  • Само продукти поръчани директно от Нас.
  • Продуктът трябва да е със запазена и здрава оригинална опаковка и с всички оригинални принадлежности към него.
Изпратете стоката обратно към нас
Първо разпечатайте и изпратете тази форма за връщане: Бул. Сливница №92, 1360 София (България) Моля запомнете да гарантирате , че връщате стоката с оригиналната опаковка и всички допълнителни принадлежности към нея в неповредено и перфектно състояние. За повече информация вижте пълната ни информация за връщания и обмени.

Best 60's Husqvarna runner-up

Оле Петерсон от Стренгнес прави своя дебют в мотокроса на 17-годишна възраст, когато той се състезава в малкото шведско градче Сала. На 9 Май, 1954 Оле тръгва от дома си, за Сала върху камион, заедно с членове на клуба, седнал на товарната площ с брезент, покриваща замразени му тяло до неговата машина.

Related Products

Back to top