Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0.00 лв.

No products in the cart.

GARDENA дренажна помпа за мръсна вода 20000 Aquasensor 9044-20

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

GARDENA, водещата марка за висококачествено и иновативно оборудване за дома и градината в Германия и в Европа, представя потопяемата помпа Dirty Water 20000 Aquasensor, потопяема помпа с множество иновации. Независимо дали искате да източите и почистите своето изкуствено езеро в градината, да източите наводнен строителен изкоп с мръсна вода или да изпразните и подсушите своето просмукано с вода мазе след наводнение – тази модерна помпа върши отлична работа в много различни области. Помпата осигурява висока ефективност с нисък разход на енергия, а моторът с мощност от 750 W означава, че тази икономична помпа за отводняване е изключително мощна. С налягане 0.9 bar и дълбочина на потапяне 9 m, тя може да изпомпва 20000 литра мръсна вода на час и е особено ефикасна. Може да изпомпва мръсни частици, съдържащи се във водата с размер от 35 mm. Въпреки че всички потопяеми помпи за мръсна вода на GARDENA естествено предлагат впечатляваща ефективност и ефикасност, този модел е едно стъпало по-високо заради дигиталния Aquasensor. Тази технология има иновативна функционалност, която прави изпомпването още по-лесно и по-интуитивно. Aquasensor може да измерва нивото на водата без да има пряк контакт с водата. Определената височина се показва с практични LED индикатори и Aquasensor управлява помпата за поддържане на желаното от вас ниво на водата. Ще се чудите как сте живели без индикатора за замърсяване и защитата срещу работа на сухо, защото те предотвратяват надеждно всяка повреда. Освен това се предлага практична функция с 10-минутен таймер и интуитивно управление чрез сензорен панел. Тези технологии за самозащита, заедно с качествената изработка и дизайн, като валовата система с керамично покритие и тройно уплътнение, означават, че GARDENA ви осигурява надеждна помпа с дълъг живот. Помпата може да се използва в тесни канали и други труднодостъпни места без никакви проблеми. Тази помпа е впечатляващо универсална и в други отношения. Маркучи с диаметър 32 mm (1 ¼“), 38 mm (1 ½“) или 50 mm (2″) може да се свързват без никакви допълнителни принадлежности, като благодарение на новата система за лесно свързване на маркучи GARDENA, маркучът може да се постави само с едно щракване. В комбинация с резбования конектор G1 ½“, имате още повече възможности. След силни бури, наводнения или спукани тръби в мазето – определено ще искате да разполагате с потопяемата помпа Dirty Water 20000 Aquasensor от GARDENA. Почувствайте силата на помпи GARDENA и се възползвайте от 40-годишния опит на GARDENA с помпи за отводняване, напояване и домашна употреба.

20000 л/ч, 0,9 bar, 750 W,  6,3 кг

Характеристики за Гардена Premium 20000 inox

Номинална мощност 750 W
Максимален дебит 20000 л/ч
Макс. височина на изхвърляне 9 м
Макс. налягане 0,9 бар
Макс. дълбочина на потапяне 5 м
Максимален размер на частиците 35 мм
Макс. температура на течността 35 ° C
Тегло 6,3 кг
Дължина на кабела 10 м
Тип захранващ кабел H07 RNF
Клас на ел. защита IP X8
Поръчки и доставка
 
Връщане и Размяна
Има няколко важни неща, които да имате предвид, когато се връща продукт който сте поръчали. Вие може да върнете нежеланата стока по куриер в рамките на 14 календарни дни от получаването на вашата покупка.
  • Имате 14 календарни дни да върнете продукт от датата на получаването му.
  • Само продукти поръчани директно от Нас.
  • Продуктът трябва да е със запазена и здрава оригинална опаковка и с всички оригинални принадлежности към него.
Изпратете стоката обратно към нас
Първо разпечатайте и изпратете тази форма за връщане: Бул. Сливница №92, 1360 София (България) Моля запомнете да гарантирате , че връщате стоката с оригиналната опаковка и всички допълнителни принадлежности към нея в неповредено и перфектно състояние. За повече информация вижте пълната ни информация за връщания и обмени.

Best 60's Husqvarna runner-up

Оле Петерсон от Стренгнес прави своя дебют в мотокроса на 17-годишна възраст, когато той се състезава в малкото шведско градче Сала. На 9 Май, 1954 Оле тръгва от дома си, за Сала върху камион, заедно с членове на клуба, седнал на товарната площ с брезент, покриваща замразени му тяло до неговата машина.

Related Products

Back to top