Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0.00 лв.

No products in the cart.

Gardena Смарт сензор и компютър комплект 19202-20

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

19202-20-S-001

Начален комплект за интелигентно, бързо и ефикасно поливане на градината

Със смарт Сензора, интелигентния Контрол за напояване и смарт Портал всичко е включено за индивидуално, контролирано от приложение и напълно автоматично напояване на градината.

19040-20-L-016

Компактният смарт Сензор прецизно измерва влагата на почвата и пести вода

Смарт сензорът може да бъде използван в градината или в саксиите на терасата или балкона и предоставя данни от градината директно до интелигентното приложение.

19040-20-L-029

Дигитален корен със значително голяма сензорна зона

Влажността на почвата се измерва прецизно, когато това е от значение, непосредствено при корените на растението, без значение дали по-дълбоко в тревната площ или в саксията с цветята. Смарт сензорът функционира надеждно в различни видове почва за саксии.

19040-20-L-023

Поливане при поискваве с лесно инсталиране директно при крана.

С интелигентния Контрол на водата вие осъществявате напояването директно при крана като се използват индивидуално определени графици в интелигентното приложение GARDENA. В комбинация със смарт Сензор можете да пестите вода като избягвате преполиване.

19005-20-S-001

Сърцето на смарт системата/интелигентната система за безжична мрежова комуникация

Смарт Гейтуей/Портал с доказана безжична връзка с далекообхватна радио връзка осигурява надеждна връзка със смарт устройствата в градината и е свързан с интернет рутер чрез WLAN или LAN кабел.

Кухня-Е-001

Интелигентно приложение GARDENA: грижа за градината с докосване на пръста

Грижете се за вашата градина където и да сте. Интелигентното приложение GARDENA ви позволява да я контролирате отвсякъде и по всяко време. Благодарение на перфектно планиране всичко е под контрол. Настройването на ваша собствена интелигентна система е много лесно и полезната помощ в приложението ще ви насочва стъпка по стъпка.

Произведено в Германия черно-T-001-cmyk

Най-високо качество на продукта

Качествените продукти на GARDENA, произведени в Германия са еталон за доказани работни характеристики, надеждност и постоянна иновация.

Отзиви (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Поръчки и доставка
 
Връщане и Размяна
Има няколко важни неща, които да имате предвид, когато се връща продукт който сте поръчали. Вие може да върнете нежеланата стока по куриер в рамките на 14 календарни дни от получаването на вашата покупка.
  • Имате 14 календарни дни да върнете продукт от датата на получаването му.
  • Само продукти поръчани директно от Нас.
  • Продуктът трябва да е със запазена и здрава оригинална опаковка и с всички оригинални принадлежности към него.
Изпратете стоката обратно към нас
Първо разпечатайте и изпратете тази форма за връщане: Бул. Сливница №92, 1360 София (България) Моля запомнете да гарантирате , че връщате стоката с оригиналната опаковка и всички допълнителни принадлежности към нея в неповредено и перфектно състояние. За повече информация вижте пълната ни информация за връщания и обмени.

Best 60's Husqvarna runner-up

Оле Петерсон от Стренгнес прави своя дебют в мотокроса на 17-годишна възраст, когато той се състезава в малкото шведско градче Сала. На 9 Май, 1954 Оле тръгва от дома си, за Сала върху камион, заедно с членове на клуба, седнал на товарната площ с брезент, покриваща замразени му тяло до неговата машина.

Related Products

Back to top