Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0.00 лв.

No products in the cart.

GARDENA Помпа за резервоари за дъждовна вода Comfort 4700/2 INOX AUTO 01766-20

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Превърнете дома си в райска градина. Търсите интелигентна и мощна помпа за вода с впечатляващ обхват и дълъг живот? Тогава автоматичната помпа за резервоар за дъждовна вода GARDENA 4700/2 инокс е точно това, което търсите. С тази помпа вашата градина ще расте. Събирайте удобно дъждовната вода във варел и поливайте градината си с нея.
Удобна, много мощна и здрава – тези характеристики правят автоматичната помпа за резервоар за дъждовна вода 4700/2 инокс различна. Помпата е проектирана да бъде функционална, ефективна и удобна за използване. Нейният корпус с ширина от едва 149 mm е направен от солидна неръждаема стомана и свръзка от същия материал. Помпата за резервоар за дъждовна вода осигурява капацитет от 4700 l/час при работно налягане 2,3 бара. Искате да я използвате със своя градински разпръсквач или дори с по-голям спринклер, като AquaZoom? Помпата е идеална и за двете, както и за много други приложения.
Тя разполага с автоматична функция за вкл./изкл. за автоматично управление и защита от работа на сухо. Функцията за автоматично превключване стартира и спира помпата автоматично, когато водата е необходима или вече не е нужна: тя дори може да се използва с компютър за напояване. Допълнително вграденият и лесен за почистване филтър предпазва помпата и свързващите устройства от замърсяване или повреда. Патентованата телескопична тръба, направена от лек и издръжлив алуминий, позволява бързо и лесно регулиране: удобно се адаптира до подходяща дължина за вашия варел за дъждовна вода (760 – 960 mm). По този начин можете лесно да насочвате водата над ръба на варела – с малки загуби и без прегъване. Искате да регулирате дебита или да затворите маркуча напълно, за да не изтича вода? Включеният регулиращ клапан ще ви е много полезен.
При толкова много практични функции транспортирането също е изключително удобно. За да не ви пречи свързващият кабел, можете да го закачите на здравата тръба, която след това можете да използвате като удобна и неплъзгаща дръжка, за която с лекота да носите помпата.
Първокласната автоматична помпа за резервоар за дъждовна вода 4700/2 инокс осигурява изключителна ефективност и максимален комфорт. Нашите продукти са олицетворение на ценностите надеждност, качество и издръжливост. Това се доказва също и от нашата особено дълга гаранция на производителя: предлагаме ви пълна гаранция за срок от 40 месеца за нашите 40 години опит в производството на помпи.

4700 л/ч, 2.3 bar, 550 W,  5.5 кг

Характеристики за Гардена 4700/2 inox auto

Номинална мощност 550 W
Максимален дебит 4700 л/ч
Макс. налягане 2.3 бар
Макс. дълбочина на потапяне 7 м
Макс. височина на изхвърляне 23 м
Диаметър на помпата 14,9 см
Макс. температура на течността 35 ° C
Тегло 5 кг
Дължина на кабела 10 м
Тип захранващ кабел H07 RNF
Клас на ел. защита IP X8
Отзиви (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Поръчки и доставка
 
Връщане и Размяна
Има няколко важни неща, които да имате предвид, когато се връща продукт който сте поръчали. Вие може да върнете нежеланата стока по куриер в рамките на 14 календарни дни от получаването на вашата покупка.
  • Имате 14 календарни дни да върнете продукт от датата на получаването му.
  • Само продукти поръчани директно от Нас.
  • Продуктът трябва да е със запазена и здрава оригинална опаковка и с всички оригинални принадлежности към него.
Изпратете стоката обратно към нас
Първо разпечатайте и изпратете тази форма за връщане: Бул. Сливница №92, 1360 София (България) Моля запомнете да гарантирате , че връщате стоката с оригиналната опаковка и всички допълнителни принадлежности към нея в неповредено и перфектно състояние. За повече информация вижте пълната ни информация за връщания и обмени.

Best 60's Husqvarna runner-up

Оле Петерсон от Стренгнес прави своя дебют в мотокроса на 17-годишна възраст, когато той се състезава в малкото шведско градче Сала. На 9 Май, 1954 Оле тръгва от дома си, за Сала върху камион, заедно с членове на клуба, седнал на товарната площ с брезент, покриваща замразени му тяло до неговата машина.

Related Products

Back to top