Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0.00 лв.

No products in the cart.

HUSQVARNA Батерия раница BLi550X

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Тежка батерия за раници с голям капацитет за работа на открито далеч от най-близкия електрически контакт. Здравият дизайн гарантирано издържа на ежедневна професионална употреба при всякакви метеорологични условия. Светодиодните индикатори за зареждане на батерията, плюс точният процент на зареждане на батерията, четим от адаптера, улеснява планирането на работата за потребителя. Усъвършенстваният ергономичен сноп позволява перфектно прилепване, а лесно сменяемият комплект батерии означава, че потребителите могат да споделят батерии свободно, без да сменят снопите. Подвижният опорен крак за самостоятелно ползване осигурява целодневен комфорт и производителност и намалява риска от намокряне и замърсяване на колана.

36 V, 15,6 A/560 Wh, Литиево-йонна

Отзиви (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Поръчки и доставка
 
Връщане и Размяна
Има няколко важни неща, които да имате предвид, когато се връща продукт който сте поръчали. Вие може да върнете нежеланата стока по куриер в рамките на 14 календарни дни от получаването на вашата покупка.
  • Имате 14 календарни дни да върнете продукт от датата на получаването му.
  • Само продукти поръчани директно от Нас.
  • Продуктът трябва да е със запазена и здрава оригинална опаковка и с всички оригинални принадлежности към него.
Изпратете стоката обратно към нас
Първо разпечатайте и изпратете тази форма за връщане: Бул. Сливница №92, 1360 София (България) Моля запомнете да гарантирате , че връщате стоката с оригиналната опаковка и всички допълнителни принадлежности към нея в неповредено и перфектно състояние. За повече информация вижте пълната ни информация за връщания и обмени.

Best 60's Husqvarna runner-up

Оле Петерсон от Стренгнес прави своя дебют в мотокроса на 17-годишна възраст, когато той се състезава в малкото шведско градче Сала. На 9 Май, 1954 Оле тръгва от дома си, за Сала върху камион, заедно с членове на клуба, седнал на товарната площ с брезент, покриваща замразени му тяло до неговата машина.

Related Products

Back to top