Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0.00 лв.

No products in the cart.

Gardena Стенна кутия за маркуч RollUp M/L 18620-20

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Удобно и практично поливане на по-големи градини със Стенната кутия за маркуч RollUp M/L

Винаги сте готови за поливане: С помощта на Стенната кутия за маркуч RollUp M/L, поливането на вашата градина става удобно удоволствие. Тази Стенна кутия за маркуч ви спестява уморителното навиване, мръсните ръце и усукания маркуч. Монтиран на всяка стена, вашият градински маркуч се съхранява безопасно и спестява място. При употреба просто издърпайте 25-метровия маркуч до желаната дължина. В момента в който спрете, изключително кратките интервали на заключване спират и застопоряват градинския маркуч. Благодарение на практичната стенна скоба, макарата на маркуча може да се върти на 180° и следва вашите движения в градината незабелязано. По този начин можете лесно да поливате с максимална свобода на движение и без прегъване на маркуча. Без усукване или прегъване при навиване на маркуча: леко дръпване в края на маркуча е достатъчно, за да освободите заключването. Висококачествената стоманена пружина в кутията след това навива маркуча автоматично, надеждно и равномерно вместо вас. Иновативната технология RollControl осигурява безопасно и контролирано прибиране. Благодарение на вградения водач за маркуча, няма заплитане и прегъване при навиване на маркуча, което предотвратява повреда на градинския маркуч. С конекторите за кран и маркуч от оригиналната система GARDENA можете гъвкаво да удължите маркуча или да поставите други приспособления за поливане от GARDENA. Вашите приспособления за маркучи GARDENA са винаги подръка, те може да се поставят под стенната скоба и да се съхраняват там за пестене на място. Висококачественият материал е защитен от различни атмосферни условия чрез защита от ултравиолетови лъчи и от замръзване и следователно може да се използва целогодишно. Кутията е снабдена със защита срещу кражба. Кутията за маркучи се предлага с всички необходими части за свързване: стенна скоба, конекторен маркуч, всички необходими части от оригиналната система на GARDENA, както и струйник с два различни режима за пръскане. GARDENA дава петгодишна гаранция за висококачествената кутия за съхранение на маркуч.
Отзиви (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Поръчки и доставка
 
Връщане и Размяна
Има няколко важни неща, които да имате предвид, когато се връща продукт който сте поръчали. Вие може да върнете нежеланата стока по куриер в рамките на 14 календарни дни от получаването на вашата покупка.
  • Имате 14 календарни дни да върнете продукт от датата на получаването му.
  • Само продукти поръчани директно от Нас.
  • Продуктът трябва да е със запазена и здрава оригинална опаковка и с всички оригинални принадлежности към него.
Изпратете стоката обратно към нас
Първо разпечатайте и изпратете тази форма за връщане: Бул. Сливница №92, 1360 София (България) Моля запомнете да гарантирате , че връщате стоката с оригиналната опаковка и всички допълнителни принадлежности към нея в неповредено и перфектно състояние. За повече информация вижте пълната ни информация за връщания и обмени.

Best 60's Husqvarna runner-up

Оле Петерсон от Стренгнес прави своя дебют в мотокроса на 17-годишна възраст, когато той се състезава в малкото шведско градче Сала. На 9 Май, 1954 Оле тръгва от дома си, за Сала върху камион, заедно с членове на клуба, седнал на товарната площ с брезент, покриваща замразени му тяло до неговата машина.

Related Products

Back to top