Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0.00 лв.

No products in the cart.

HUSQVARNA Защитна каска за работа в гората Technical 585058401

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Ново проектиран, здрав, но лек защитен шлем със защита на ушите. Каската може да се регулира по няколко начина, за да отговаря на вашите конкретни нужди. Нова, иновативна вентилационна система генерира комфортна температура за главата ви. Козирката е преработена за по-добра защита на лицето ви и преди всичко ви дава перфектна видимост както при сгъване нагоре, така и надолу. Защитата на слуха с FM радио не е задължителна и слотът за фарове е интегриран в каската.

Отзиви (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Поръчки и доставка
 
Връщане и Размяна
Има няколко важни неща, които да имате предвид, когато се връща продукт който сте поръчали. Вие може да върнете нежеланата стока по куриер в рамките на 14 календарни дни от получаването на вашата покупка.
  • Имате 14 календарни дни да върнете продукт от датата на получаването му.
  • Само продукти поръчани директно от Нас.
  • Продуктът трябва да е със запазена и здрава оригинална опаковка и с всички оригинални принадлежности към него.
Изпратете стоката обратно към нас
Първо разпечатайте и изпратете тази форма за връщане: Бул. Сливница №92, 1360 София (България) Моля запомнете да гарантирате , че връщате стоката с оригиналната опаковка и всички допълнителни принадлежности към нея в неповредено и перфектно състояние. За повече информация вижте пълната ни информация за връщания и обмени.

Best 60's Husqvarna runner-up

Оле Петерсон от Стренгнес прави своя дебют в мотокроса на 17-годишна възраст, когато той се състезава в малкото шведско градче Сала. На 9 Май, 1954 Оле тръгва от дома си, за Сала върху камион, заедно с членове на клуба, седнал на товарната площ с брезент, покриваща замразени му тяло до неговата машина.

Related Products

Back to top