Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0.00 лв.

No products in the cart.

GARDENA КОСАЧКА РОБОТ SILENO MINIMO 500 m² /15202-32/

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Мощната роботизирана косачка за градини със среден размер
Тих, многофункционален и интелигентен помощник за малката градина – това е роботизираната косачка SILENO minimo, 500 m² от GARDENA. SILENO minimo е идеална за малки градини, като комбинира висока ефективност и прецизност с удобно косене. Да започваме! Вземете своя смартфон и използвайте приложението GARDENA Bluetooth®, за да въведете размера на градината, желаните дни за косене и предпочитания начален час. Приложението GARDENA Bluetooth® ви насочва интуитивно за първоначалната инсталация, стъпка по стъпка. Вашата роботизирана косачка организира график и е готова да започне без никакво суетене. Просто и удобно управлявате своята SILENO minimo чрез Bluetooth® от разстояние до 10 m. Вашата роботизирана косачка изработва оптималното време за косене на тревата, а приложението GARDENA Bluetooth® използва неговия асистент за създаване на график, за да поддържа вашата градина както трябва. Тази косачка има най-добрите в своя клас ниски нива на шум от само 57db(A) благодарение на особено тихия мотор. Вие и вашите съседи можете да си почивате спокойно в градината, дори и когато вашият робот е в действие. Усъвършенстваната функция CorridorCut насочва роботизираната косачка при косене в тесни пространства и по-остри ъгли с ширина само 60 сантиметра. CorridorCut пъргаво навигира вашата роботизирана косачка, така че да излиза от трудните задънени краища. Ръководен от SensorControl, роботът сам преценява колко често се нуждае от косене вашата градина, посочва прецизно правилната честота според растежа на тревата. Вашият умен малък помощник ще коси тревата възможно най-ефикасно. С функцията Auto Weather and Terrain, SILENO коси градината самостоятелно, независимо независимо от времето, в дъжд или слънце. Умната роботизирана косачка забелязва дали земята е замръзнала или е твърде студена и роботът изчаква, докато се отпусне като поставя програмата си на пауза. Граничната жила показва на SILENO minimo зоната от градината, която трябва да се коси. Също така, водещата жила насочва роботизираната косачка надеждно и напълно автоматично във всички зони на косене. Вашата косачка няма проблеми да се промъква през тесни пространства и дори по наклонени терени до 35%. След като си свърши работата, работливият робо-градинар се връща у дома при зарядната си станция за заслужено презареждане. Той коси напълно самостоятелно като ни дава повече време да се фокусираме върху нещата, които обичаме в градината. SILENO minimo може да се почиства лесно с градински маркуч, не би могло да е по-просто. Насладете се на времето си в градината със SILENO minimo, просто седнете, почивайте си и оставете малката роботизирана косачка да свърши за вас трудната работа. Вашата градина винаги ще изглежда чудесно поддържана със SILENO minimo: Интелигентната роботизирана косачка. SILENO.
500 m² ±20%, 16 cm., 70 min., 6,1 kg

Характеристики за GARDENA КОСАЧКА РОБОТ SILENO MINIMO 500 m² /15202-32/

Търговска справка
15202-32

GTIN-13/EAN
4078500053174

Производителност

Капацитет на площта
500 m²

Зарядна система
Автоматична

Максимален наклон на работа
25 %

Максимален наклон на ограничителния кабел
10 %

Продукт

Информационен панел
None

Таймер
да

Вид ръкохватка
Вградена

Актуализация на фърмуера
USB

Индекс на защита (IP код)
IPX5

Захранване и зареждане

Нормално време за зареждане
75 мин

Обичайна продължителнот на косене с едно зареждане
70 мин

Средно потребление на енергия на месец при максимална употреба
3.5 kWh

Двигател и режеща система

Система на косене
3 въртящи се режещи ножа

Минимална височина на косене
20 mm

Максимална височина на косене
45 mm

Ширина на косене
16 cm

Двойна посока на рязане
да

Daily active time (mowing & charging) required
12 h for maximum area capacity

Акустични и шумови данни

Възприемано ниво на звука
57 dB(A)

Функции за сигурност и безопасност

Аларма
Не

ПИН код
да

Сензор за повдигане
да

Сензор за наклон
да

Аксесоари за инсталация

Кабел
150 m

Кабел за ниско напрежение
3 m

Скоби
150 бр.

Габаритни размери

Тегло
6.1 kg

Размери на продукта, ДxШxВ Дължина
52 cm

Размери на продукта, ДxШxВ Ширина
34 cm

Размери на продукта, ДxШxВ Височина
22 cm
Отзиви (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Поръчки и доставка
 
Връщане и Размяна
Има няколко важни неща, които да имате предвид, когато се връща продукт който сте поръчали. Вие може да върнете нежеланата стока по куриер в рамките на 14 календарни дни от получаването на вашата покупка.
  • Имате 14 календарни дни да върнете продукт от датата на получаването му.
  • Само продукти поръчани директно от Нас.
  • Продуктът трябва да е със запазена и здрава оригинална опаковка и с всички оригинални принадлежности към него.
Изпратете стоката обратно към нас
Първо разпечатайте и изпратете тази форма за връщане: Бул. Сливница №92, 1360 София (България) Моля запомнете да гарантирате , че връщате стоката с оригиналната опаковка и всички допълнителни принадлежности към нея в неповредено и перфектно състояние. За повече информация вижте пълната ни информация за връщания и обмени.

Best 60's Husqvarna runner-up

Оле Петерсон от Стренгнес прави своя дебют в мотокроса на 17-годишна възраст, когато той се състезава в малкото шведско градче Сала. На 9 Май, 1954 Оле тръгва от дома си, за Сала върху камион, заедно с членове на клуба, седнал на товарната площ с брезент, покриваща замразени му тяло до неговата машина.

Related Products

Back to top