Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0.00 лв.

No products in the cart.

Gardena TeleCut ножици за жив плет Артикул № 12304-20

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Удължение за ръката ви при рязане на жив плет

Ножиците за жив плет TeleCut от GARDENA впечатляват с пълен набор от практични характеристики и невероятен гаранционен срок от 25 години. Благодарение на телескопичното стебло на TeleCut с възможност за удължаване можете да достигате с до 20 сантиметра по-далеч. Това ви спестява излишно протягане или качване на стълба. Въпреки удължаването разполагате с пълната си си сила. Остриетата имат назъбени ръбове за подкастряне на големи повърхности с висока прецизност и ефикасност. Триенето не позволява на листата и клонките да се изплъзнат при подкастряне, като те се задържат в областта на рязане. Също така за по-голямо удобство нищо не полепва по незалепващото покритие на острието.
В допълнение към чудесната функционалност TeleCut впечатлява и с усещането. Дръжките ErgoTec са много ергономични и осигуряват добро захващане. Прекрасното омекотяване не позволява на съпротивлението да ви безпокои, предпазвайки вашите стави, както и ръцете ви, за да не усещате умора при продължителна работа. Това е възможно също и благодарение на ниското тегло на алуминиевите дръжки.
Технически спецификации
Артикул № 12304-20
EAN-Code: 4078500049153
Характеристики
Дължина на ножа 230 mm

Отзиви (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Поръчки и доставка
 
Връщане и Размяна
Има няколко важни неща, които да имате предвид, когато се връща продукт който сте поръчали. Вие може да върнете нежеланата стока по куриер в рамките на 14 календарни дни от получаването на вашата покупка.
  • Имате 14 календарни дни да върнете продукт от датата на получаването му.
  • Само продукти поръчани директно от Нас.
  • Продуктът трябва да е със запазена и здрава оригинална опаковка и с всички оригинални принадлежности към него.
Изпратете стоката обратно към нас
Първо разпечатайте и изпратете тази форма за връщане: Бул. Сливница №92, 1360 София (България) Моля запомнете да гарантирате , че връщате стоката с оригиналната опаковка и всички допълнителни принадлежности към нея в неповредено и перфектно състояние. За повече информация вижте пълната ни информация за връщания и обмени.

Best 60's Husqvarna runner-up

Оле Петерсон от Стренгнес прави своя дебют в мотокроса на 17-годишна възраст, когато той се състезава в малкото шведско градче Сала. На 9 Май, 1954 Оле тръгва от дома си, за Сала върху камион, заедно с членове на клуба, седнал на товарната площ с брезент, покриваща замразени му тяло до неговата машина.

Related Products

Back to top