Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0.00 лв.

No products in the cart.

Husqvarna батерия Aspire™ P4A 18-B72

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Мощна 18V батерия с дълъг живот на батерията

Husqvarna Aspire™ 18V батерия (4.0Ah) е дълготрайна и мощна батерия, съвместима с продуктовата гама Husqvarna Aspire™. Ергономичният дизайн с мека дръжка прави закрепването към вашия продукт бързо и лесно. Това означава, че вече не е необходимо да купувате батерия за всеки продукт.

Тази батерия е продукт на POWER FOR ALL Alliance, един от най-големите алианси на различни марки батерии на водещи производители. Тези батерии могат да се използват за всички продукти, които са част от този съюз*. Това означава, че вече не е необходимо да купувате батерия за всеки продукт. *Bosch PSM 18 LI + Bosch ALB 18 LI съвместими само с тип батерия 1,5 Ah – 3,0 Ah. Това означава, че вече не е необходимо да купувате батерия за всеки продукт.

18 V, 4 Ah,
Отзиви (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Поръчки и доставка
 
Връщане и Размяна
Има няколко важни неща, които да имате предвид, когато се връща продукт който сте поръчали. Вие може да върнете нежеланата стока по куриер в рамките на 14 календарни дни от получаването на вашата покупка.
  • Имате 14 календарни дни да върнете продукт от датата на получаването му.
  • Само продукти поръчани директно от Нас.
  • Продуктът трябва да е със запазена и здрава оригинална опаковка и с всички оригинални принадлежности към него.
Изпратете стоката обратно към нас
Първо разпечатайте и изпратете тази форма за връщане: Бул. Сливница №92, 1360 София (България) Моля запомнете да гарантирате , че връщате стоката с оригиналната опаковка и всички допълнителни принадлежности към нея в неповредено и перфектно състояние. За повече информация вижте пълната ни информация за връщания и обмени.

Best 60's Husqvarna runner-up

Оле Петерсон от Стренгнес прави своя дебют в мотокроса на 17-годишна възраст, когато той се състезава в малкото шведско градче Сала. На 9 Май, 1954 Оле тръгва от дома си, за Сала върху камион, заедно с членове на клуба, седнал на товарната площ с брезент, покриваща замразени му тяло до неговата машина.

Related Products

Back to top