Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0.00 лв.

No products in the cart.

HUSQVARNA Защитни антифони с радио 578274903

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Тази нова защита на слуха с FM радио има нова лента за глава, която централизира натиска върху лентата за глава, като оказва по-малко натиск върху ушите. Той има подобрено затихване и високо подобрено качество на звука. Слушалките за уши са индивидуално проектирани за лявото и дясното ухо, което означава, че те следват формата на главата. Това дава идеално прилягане за всички уши. Има аудио вход 3,5 мм (AUX) за mp3 или комуникационно радио.

Отзиви (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Поръчки и доставка
 
Връщане и Размяна
Има няколко важни неща, които да имате предвид, когато се връща продукт който сте поръчали. Вие може да върнете нежеланата стока по куриер в рамките на 14 календарни дни от получаването на вашата покупка.
  • Имате 14 календарни дни да върнете продукт от датата на получаването му.
  • Само продукти поръчани директно от Нас.
  • Продуктът трябва да е със запазена и здрава оригинална опаковка и с всички оригинални принадлежности към него.
Изпратете стоката обратно към нас
Първо разпечатайте и изпратете тази форма за връщане: Бул. Сливница №92, 1360 София (България) Моля запомнете да гарантирате , че връщате стоката с оригиналната опаковка и всички допълнителни принадлежности към нея в неповредено и перфектно състояние. За повече информация вижте пълната ни информация за връщания и обмени.

Best 60's Husqvarna runner-up

Оле Петерсон от Стренгнес прави своя дебют в мотокроса на 17-годишна възраст, когато той се състезава в малкото шведско градче Сала. На 9 Май, 1954 Оле тръгва от дома си, за Сала върху камион, заедно с членове на клуба, седнал на товарната площ с брезент, покриваща замразени му тяло до неговата машина.

Related Products

Back to top