Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0.00 лв.

No products in the cart.

Gardena Стенна кутия за маркуч RollUp XL 18630-20

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Удобно поливане на големи градини със Стенната кутия за маркуч RollUp XL

Стенната кутия за маркуч RollUp XL прави поливането на голяма градина приятно и просто. Монтирате компактната кутия за съхранение на маркуч на стената на вашата къща и я свързвате с крана с помощта на конекторен маркуч. Благодарение на 35-метровия маркуч и кутията, която се върти на 180°, поливането на вашите растения е удоволствие, а не тежка работа. Макарата с маркуча следва вашата посока на движение и не допуска усукване или пречупване на маркуча. След като издърпате маркуча на желаната дължина за поливане, кратките точки на заключване автоматично блокират и фиксират маркуча в момента, в който спрете. Когато леко издърпате края на маркуча, механизмът за заключване се освобождава и вградената стоманена пружина навива маркуча напълно автоматично, надеждно и равномерно за вас. Благодарение на иновативната технология RollControl, прибирането е особено безопасно и контролирано. Вграденият водач на маркуча гарантира, че маркучът се навива чисто и равномерно, без да се оплете. Връзките за водопроводния кран и маркуча на кутията са част от оригиналната система на GARDENA, така че можете да поставите други приспособления за поливане на GARDENA по всяко време. Вашите струйници GARDENA ще са винаги подръка: те може да се поставят под стенната скоба и се съхраняват там за пестене на място. Висококачественият материал е защитен от ултравиолетови лъчи и от замръзване, от повреди, свързани с атмосферните условия и следователно може да се използва целогодишно. Освен това, съхранението на маркуча е защитено с устройство срещу кражба. Всички необходими съединителни и монтажни части се включват в Стенната кутия за маркуч RollUp: стенна скоба, конекторен маркуч, всички необходими части от оригиналната система GARDENA и струйник с два различни режима на пръскане. GARDENA дава петгодишна гаранция за висококачествената кутия за съхранение на маркуч. Система за поливане, която винаги е готова за действие — със стенната кутия за маркучи RollUp XL на GARDENA.
Отзиви (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Поръчки и доставка
 
Връщане и Размяна
Има няколко важни неща, които да имате предвид, когато се връща продукт който сте поръчали. Вие може да върнете нежеланата стока по куриер в рамките на 14 календарни дни от получаването на вашата покупка.
  • Имате 14 календарни дни да върнете продукт от датата на получаването му.
  • Само продукти поръчани директно от Нас.
  • Продуктът трябва да е със запазена и здрава оригинална опаковка и с всички оригинални принадлежности към него.
Изпратете стоката обратно към нас
Първо разпечатайте и изпратете тази форма за връщане: Бул. Сливница №92, 1360 София (България) Моля запомнете да гарантирате , че връщате стоката с оригиналната опаковка и всички допълнителни принадлежности към нея в неповредено и перфектно състояние. За повече информация вижте пълната ни информация за връщания и обмени.

Best 60's Husqvarna runner-up

Оле Петерсон от Стренгнес прави своя дебют в мотокроса на 17-годишна възраст, когато той се състезава в малкото шведско градче Сала. На 9 Май, 1954 Оле тръгва от дома си, за Сала върху камион, заедно с членове на клуба, седнал на товарната площ с брезент, покриваща замразени му тяло до неговата машина.

Related Products

Back to top