Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0.00 лв.

No products in the cart.

GARDENA дренажна помпа за мръсна вода 25000 09046-20

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

GARDENA, водещата марка за висококачествени градински инструменти и принадлежности в Европа, представя потопяемата помпа Dirty Water 25000 – помпа с впечатляваща ефективност, изключителна мощност и отлична ефикасност. Тази високоефективна потопяема помпа е точният избор за вас, за да бъде ваш помощник в дома и градината. Ще почувствате силата на помпи GARDENA, когато трябва да отводните своето наводнено мазе особено бързо и лесно. Тази мощна помпа за отводняване отново ще ви докаже, че си струва, когато изпомпвате мръсна вода от изкуствени езера в градината или строителни изкопи. Модерната помпа със стилен и здрав корпус от неръждаема стомана ще ви впечатли със своя мощен мотор от 1100 W. Със своята максимална дълбочина на потапяне от 11 m при налягане 1.1 bar, този особено мощен мотор осигурява изпомпване на приблизително 25000 литра мръсна вода на час. Помпата се справя с частици с максимален размер 38 mm. Тя може да бъде интелигентно управлявана с регулируем поплавъчен прекъсвач, който може да е постоянно включен. Интелигентният, модерен дизайн на потопяемата помпа Dirty Water 25000 от GARDENA не само има привлекателен и стилен вид, но и предлага безопасна и стабилна стойка и благодарение на практичната дръжка с кабелен навивач и кабелен държач, е удобна за работа и за пренасяне без усилия. Дълготрайната система с керамичен вал с тройно уплътнение е друга характеристика, която осигурява дълъг живот. Ще се радвате на многообразните приложения на помпата. Например, маркучи с диаметър 32 mm (1 ¼“), 38 mm (1 ½“) или 50 mm (2″) лесно може да се свържат благодарение на новата система за свързване на маркучи GARDENA. Резбованият конектор G1 ½” ви дава още повече възможности за свързване. Всички тези предимства и още много правят тази потопяема помпа за мръсна вода идеалният уред, който да пази вашето мазе или изба сухи, а вашето изкуствено езеро добре поддържано. GARDENA има над 40-годишен опит с помпите за отводняване, напояване и домашна употреба, като това високо качество се подчертава от 5-годишна разширена гаранция. С тази мощна помпа, която е сред най-добрите в своя клас, можете да усетите силата на помпи GARDENA.

25000 л/ч, 1,1 bar, 1100 W,  4 кг

Характеристики за Гардена Comfort 8500 aquasensor

Номинална мощност 1100 W
Максимален дебит 25000 л/ч
Макс. височина на изхвърляне 11 м
Макс. налягане 1,1 бар
Макс. дълбочина на потапяне 11 м
Максимален размер на частиците 38 мм
Макс. температура на течността 35 ° С
Тегло 4 кг
Дължина на кабела 10 м
Тип захранващ кабел H05 RNF
Клас на ел. защита IP X8
Поръчки и доставка
 
Връщане и Размяна
Има няколко важни неща, които да имате предвид, когато се връща продукт който сте поръчали. Вие може да върнете нежеланата стока по куриер в рамките на 14 календарни дни от получаването на вашата покупка.
  • Имате 14 календарни дни да върнете продукт от датата на получаването му.
  • Само продукти поръчани директно от Нас.
  • Продуктът трябва да е със запазена и здрава оригинална опаковка и с всички оригинални принадлежности към него.
Изпратете стоката обратно към нас
Първо разпечатайте и изпратете тази форма за връщане: Бул. Сливница №92, 1360 София (България) Моля запомнете да гарантирате , че връщате стоката с оригиналната опаковка и всички допълнителни принадлежности към нея в неповредено и перфектно състояние. За повече информация вижте пълната ни информация за връщания и обмени.

Best 60's Husqvarna runner-up

Оле Петерсон от Стренгнес прави своя дебют в мотокроса на 17-годишна възраст, когато той се състезава в малкото шведско градче Сала. На 9 Май, 1954 Оле тръгва от дома си, за Сала върху камион, заедно с членове на клуба, седнал на товарната площ с брезент, покриваща замразени му тяло до неговата машина.

Related Products

Back to top