Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0.00 лв.

No products in the cart.

HUSQVARNA ВОДОСТРУЙКА PW 480

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Изключително голяма и мощна машина за почистване под високо налягане със здрав и целенасочен дизайн, създадена за най-трудните задачи за почистване на открито. С контрола на налягането можете да регулирате перфектно водния поток и работното налягане. Включва вграден резервоар за препарат, който се управлява от предния панел. Месинговата глава на помпата осигурява изключителна дългосрочна работа. Включен е стоманен маркуч за високо налягане. Дръжката с ниска сила активира спусъка с по-малко усилие и повече комфорт за ръката ви. Индукционният двигател осигурява надеждна работа, докато алуминиевата дръжка за носене улеснява транспортирането. Бързото свързване на маркуча, големите и здрави колела за по-добро сцепление и дългата пръскаща тръба допринасят за изживяването. Две въртящи се функции, за регулиране на дюзата и бързо свързване, предотвратяват проблемите. Вградено място за съхранение на аксесоари, макарата за маркуч и съхранението на захранващия кабел правят работата ефективна. Включени са два накрайника.

150 bar , 540-610 l / h , 2900 W, 13 m

Характеристики за водоструйка Хускварна PW 480

Двигател
Husqvarna PW 480
№ на арт. 970 46 83‑01
Мощност 2,9 kW
Източник на захранване С кабел
Клас на ел. защита IP X5
Вид гориво С кабел
Информация за електричество
Напрежение 230 V
Клас, A 12,6 А
Текущ период на фазата 50 Hz
Фази 1 тел
Данни за продукта
Макс. налягане 180 бара
Воден поток 540-610 л/ч
Дължина на маркуча 13 м
Работно налягане Max 140 бара
Макс. температура при водовземане 60 °C
Макс. дълбочина на самозасмукване 1 м
Вместимост на контейнера 2 л
Оборудване
Дължина на кордата 5 м
Размери
Тегло 27,8 кг
Звук и шум
Ниво на шума, гарантирано (LWA) 89 dB(A)

Поръчки и доставка
 
Връщане и Размяна
Има няколко важни неща, които да имате предвид, когато се връща продукт който сте поръчали. Вие може да върнете нежеланата стока по куриер в рамките на 14 календарни дни от получаването на вашата покупка.
  • Имате 14 календарни дни да върнете продукт от датата на получаването му.
  • Само продукти поръчани директно от Нас.
  • Продуктът трябва да е със запазена и здрава оригинална опаковка и с всички оригинални принадлежности към него.
Изпратете стоката обратно към нас
Първо разпечатайте и изпратете тази форма за връщане: Бул. Сливница №92, 1360 София (България) Моля запомнете да гарантирате , че връщате стоката с оригиналната опаковка и всички допълнителни принадлежности към нея в неповредено и перфектно състояние. За повече информация вижте пълната ни информация за връщания и обмени.

Best 60's Husqvarna runner-up

Оле Петерсон от Стренгнес прави своя дебют в мотокроса на 17-годишна възраст, когато той се състезава в малкото шведско градче Сала. На 9 Май, 1954 Оле тръгва от дома си, за Сала върху камион, заедно с членове на клуба, седнал на товарната площ с брезент, покриваща замразени му тяло до неговата машина.

Related Products

Back to top