Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0.00 лв.

No products in the cart.

GARDENA Електрическа косачка PowerMax™ 37/1800 G2 (14637-20)

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Мощен и много практичен – за грижа за средни до големи тревни площи

Мощната електрическа косачка PowerMax 1800/37 G2 от GARDENA е идеална за грижа за средни до големи тревни площи до 500 m² във вашата градина. Вашата морава ще бъде идеално поддържана с чисто и равномерно подстригване благодарение на вграденото острие DuraEdge с прецизно шлифоване. Благодарение на направляваната циркулация на въздуха всяко стръкче трева се събира в идеално разположената 45-литрова текстилна кутия за трева. Тази огромна ефективност се отплаща, защото кутията се пълни напълно всеки път, така че я изпразвате по-рядко. Преди всичко това ви спестява време и благодарение на индикатора за ниво на пълнене винаги знаете кога кутията трябва да бъде изпразнена. PowerMax 1800/37 G2 ви предлага много удобно боравене благодарение на дръжката ErgoTec-Plus. Независимо от това как поставяте ръцете си върху ергономичната дръжка, тя е удобна и лесна за управление. Това значително улеснява използването на електрическата косачка дори за по-дълъг период от време. Телескопичният вал също допринася за комфорта, така че винаги да поддържате оптимална стойка, когато режете. Преди да започнете, можете интуитивно да настроите височината на косене на електрическата косачка между 35 и 65 мм само с една ръка, като използвате леснодостъпния бутон QuickFit-Plus, който е централно разположен на корпуса. При косене, страничните гребени за морава гарантират, че ще отрежете перфектно всяко стръкче трева, дори по стените и ръбовете. След като работата е свършена, можете да използвате практичната сгъваема функция на дръжката, за да съхранявате GARDENA PowerMax 1800/37 G2 по начин, който спестява място. така че винаги да поддържате оптимална стойка, когато режете. 

45 л., 1800 Watts, 37 см, 14,2 кг

 

Характеристики за електрическа косачка GARDENA PowerMax™ 37/1800 G2

Обем на коша 45 л
Мощност 1800 W
Регулиране височината на косене Централно
Ширина на косене 37 см
Стъпки на височината на косене 4
Височина на косене, мин. – макс. 35 – 65 мм
Мулчираща приставка Да
Максимална работна площ 500 м² +/-20%
Логистични данни
Тегло 14,2 кг
Вибрации и нива на шум
Ниво на шума, гарантирано (LWA) 96 dB(A)
Налягане на шума, усещано от оператора 83 dB(A)
Вибрации на дръжката 1,24 м/сек²


More Info

Допълнителна информация

Брошура

Брошура Хускварна 435 

Отзиви (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Документация Поръчки и доставка
 
Връщане и Размяна
Има няколко важни неща, които да имате предвид, когато се връща продукт който сте поръчали. Вие може да върнете нежеланата стока по куриер в рамките на 14 календарни дни от получаването на вашата покупка.
  • Имате 14 календарни дни да върнете продукт от датата на получаването му.
  • Само продукти поръчани директно от Нас.
  • Продуктът трябва да е със запазена и здрава оригинална опаковка и с всички оригинални принадлежности към него.
Изпратете стоката обратно към нас
Първо разпечатайте и изпратете тази форма за връщане: Бул. Сливница №92, 1360 София (България) Моля запомнете да гарантирате , че връщате стоката с оригиналната опаковка и всички допълнителни принадлежности към нея в неповредено и перфектно състояние. За повече информация вижте пълната ни информация за връщания и обмени.

Best 60's Husqvarna runner-up

Оле Петерсон от Стренгнес прави своя дебют в мотокроса на 17-годишна възраст, когато той се състезава в малкото шведско градче Сала. На 9 Май, 1954 Оле тръгва от дома си, за Сала върху камион, заедно с членове на клуба, седнал на товарната площ с брезент, покриваща замразени му тяло до неговата машина.

Related Products

Back to top