Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0.00 лв.

No products in the cart.

GARDENA Цилиндрична Косачка 400 c comfort 04022

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Косачка Gardena 400C comfort разполага с режещ цилиндър от висококачествена закалена стомана с антизалепващо покритие и с дънно острие, които не се докосват и гарантират тиха и лесна работа, чисто и прецизно косене.Косачка Гардена 400C comfort разполага с удобна ръкохватка с меки пластмасови елементи и дефлектор за контрол на изхвърлянето на трева. Широчината на рязане е 40 см. Големите колела улесняват управлението и позволяват добро сцепление. Желаната височина на косене може лесно да се регулира на 4 стъпки и да бъде прочетена на скала.

250 кв.м., 40 см, 9,4 кг

Характеристики за  цилиндрична косачка Gardena 400 C comfort

Мощност
Регулиране височината на косене Централно
Ширина на косене 40 см
Височина на косене, мин. – макс. 12 – 42 мм
Максимална работна площ 250 м² +/-20%
Логистични данни
Тегло 9,4 кг

Поръчки и доставка
 
Връщане и Размяна
Има няколко важни неща, които да имате предвид, когато се връща продукт който сте поръчали. Вие може да върнете нежеланата стока по куриер в рамките на 14 календарни дни от получаването на вашата покупка.
  • Имате 14 календарни дни да върнете продукт от датата на получаването му.
  • Само продукти поръчани директно от Нас.
  • Продуктът трябва да е със запазена и здрава оригинална опаковка и с всички оригинални принадлежности към него.
Изпратете стоката обратно към нас
Първо разпечатайте и изпратете тази форма за връщане: Бул. Сливница №92, 1360 София (България) Моля запомнете да гарантирате , че връщате стоката с оригиналната опаковка и всички допълнителни принадлежности към нея в неповредено и перфектно състояние. За повече информация вижте пълната ни информация за връщания и обмени.

Best 60's Husqvarna runner-up

Оле Петерсон от Стренгнес прави своя дебют в мотокроса на 17-годишна възраст, когато той се състезава в малкото шведско градче Сала. На 9 Май, 1954 Оле тръгва от дома си, за Сала върху камион, заедно с членове на клуба, седнал на товарната площ с брезент, покриваща замразени му тяло до неговата машина.

Related Products

Back to top