Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0.00 лв.

No products in the cart.

Gardena Ножици за плет NatureCut Артикул № 12300-20

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Добре балансирани многофункционални ножици, подготвени за всяка задача

Добре балансирани многофункционални ножици, които са подготвени за всичко, NatureCut от GARDENA са разпознаваеми на момента благодарение на дървените си дръжки. Дръжките са 100% сертифицирани от FSC и придават рустикален чар, което силно отличава този популярен модел от другите ножици за жив плет. С NatureCut можете да сте сигурни, че функционалността не отстъпва на добрия дизайн. Гаранцията от производителя за срок от 25 години е доказателство за качествен, дълготраен продукт. Острите назъбени остриета правят всяко отрязване ефективно. Този тип острие гарантира постигането на високо представяне всеки път, дори при подрязване на големи площи. Дървените дръжки, проектирани с помощта на технологията ErgoTec, са кръгли, симетрични и ергономични – така че ножиците винаги да прилягат удобно в ръцете ви при подрязване. Мекият буфер е особено практичен, като осигурява добро омекотяване, ниско съпротивление и улеснява работата ви. Това ви позволява да работите по-продължително време в градината без да се изморявате – независимо дали подрязвате плет, шубрак или храст. Отрязването на клони е по-лесно с вграденото приспособление. Благодарение на работния ъгъл от 20° ръцете ви винаги са на безопасно разстояние от плета по време на работа, с което се избягват надрасквания. NatureCut е истинско цялостно решение, което винаги осигурява чудесни резултати.
Технически спецификации
Артикул № 12300-20
EAN-Code: 4078500049078
Характеристики
Дължина на ножа 230 mm

Отзиви (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Поръчки и доставка
 
Връщане и Размяна
Има няколко важни неща, които да имате предвид, когато се връща продукт който сте поръчали. Вие може да върнете нежеланата стока по куриер в рамките на 14 календарни дни от получаването на вашата покупка.
  • Имате 14 календарни дни да върнете продукт от датата на получаването му.
  • Само продукти поръчани директно от Нас.
  • Продуктът трябва да е със запазена и здрава оригинална опаковка и с всички оригинални принадлежности към него.
Изпратете стоката обратно към нас
Първо разпечатайте и изпратете тази форма за връщане: Бул. Сливница №92, 1360 София (България) Моля запомнете да гарантирате , че връщате стоката с оригиналната опаковка и всички допълнителни принадлежности към нея в неповредено и перфектно състояние. За повече информация вижте пълната ни информация за връщания и обмени.

Best 60's Husqvarna runner-up

Оле Петерсон от Стренгнес прави своя дебют в мотокроса на 17-годишна възраст, когато той се състезава в малкото шведско градче Сала. На 9 Май, 1954 Оле тръгва от дома си, за Сала върху камион, заедно с членове на клуба, седнал на товарната площ с брезент, покриваща замразени му тяло до неговата машина.

Related Products

Back to top