Loading the content...
Navigation
Cart 0 items for 0.00 лв.

No products in the cart.

HUSQVARNA МАЛКА РАЗЦЕПВАЩА БРАДВА 50 см. 576 92 68-01

‹Return to Previous Page
Описание

Описание

Тази малка цепеща брадва е най-подходяща за основно цепене на по-леки дърва за огрев. Главата е проектирана така, че да влиза лесно в дървото, с минимални усилия от хеликоптера, и да разделя дървото на две части. Малкият размер прави възможно използването с дръжка с една ръка. Предлага се с капак на ръба в кожа. Главата е прикрепена към дръжката с помощта на дървен и стоманен клин за фиксиране на закрепването.

Тегло     1.322 кг
Отзиви (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Поръчки и доставка
 
Връщане и Размяна
Има няколко важни неща, които да имате предвид, когато се връща продукт който сте поръчали. Вие може да върнете нежеланата стока по куриер в рамките на 14 календарни дни от получаването на вашата покупка.
  • Имате 14 календарни дни да върнете продукт от датата на получаването му.
  • Само продукти поръчани директно от Нас.
  • Продуктът трябва да е със запазена и здрава оригинална опаковка и с всички оригинални принадлежности към него.
Изпратете стоката обратно към нас
Първо разпечатайте и изпратете тази форма за връщане: Бул. Сливница №92, 1360 София (България) Моля запомнете да гарантирате , че връщате стоката с оригиналната опаковка и всички допълнителни принадлежности към нея в неповредено и перфектно състояние. За повече информация вижте пълната ни информация за връщания и обмени.

Best 60's Husqvarna runner-up

Оле Петерсон от Стренгнес прави своя дебют в мотокроса на 17-годишна възраст, когато той се състезава в малкото шведско градче Сала. На 9 Май, 1954 Оле тръгва от дома си, за Сала върху камион, заедно с членове на клуба, седнал на товарната площ с брезент, покриваща замразени му тяло до неговата машина.

Related Products

Back to top